Почетна Тагови постелка

Таг: постелка

Белгиски истражувачи докажаа дека загадувањето на воздухот директно влијае врз неродените...

0
Неродените бебиња директно се изложени на згадениот воздух, покажа едно истражување во Белгија. Честички од загадениот воздух се пронајдени на постелката, што укажува на...