Почетна Тагови потрошувачка кошничка

Таг: потрошувачка кошничка

Над 43 проценти од трошоците на домаќинствата за храна и пијалоци,...

0
За „храна и безалкохолни пијалоци“ домаќинствата во земјава потрошиле 43,1 процент, за „станарина, вода, електрична енергија, гас и други горива“ – 10,8 проценти и...

Македонија на дното по куповната моќ според Еуростат

0
Според податоците на Еуростат, Бугарите и Хрватите со куповната моќ заостануваат зад најголем дел од членките на ЕУ. Хрватска е на претпоследно место според потрошувачката по...