Почетна Тагови прв впечаток

Таг: прв впечаток

На прв поглед луѓето ги заклучуваат овие осум работи за вас

0
За создавањето на првиот впечаток, за жал, не добиваме втора шанса. Сите се надеваме дека кога запознаваме некого нема да направиме некоја грешка со...

Шест невербални знаци со кои ќе оставите одличен прв впечаток

0
Секој посакува да остави добар прв впечаток. Постојат неколку нешта кои треба да почнете да ги практикувате доколку и вие сакате да го постигнете...