Почетна Тагови Претприемачи на годината

Таг: Претприемачи на годината

Основачите на CodeWell се Претприемачи на годината во Македонија

0
Основачите на CodeWell, Нино Карас и Мартин Анчевски, се избрани за Претприемачи на годината во Македонија од страна на Европските Бизнис Награди, едно од...