Почетна Тагови претприемачки идеи

Таг: претприемачки идеи

Рокот за доставување апликации за натпреварот за социјални иновации SIC Impact...

0
Проектот „Смарт старт“ го објави вториот по ред повик за иновативни идеи кои соодветствуваат со Цел 1 и Цел 2 од проектот: поддршка на...