Почетна Тагови приватни коментари

Таг: приватни коментари

Facebook тестира опција со приватни коментари

0
Социјалната мрежа тестира нова опција која на корисниците ќе им овозможи да коментираат на одредена објава и при тоа сами да ја контролираат видливоста...