Почетна Тагови придинеси

Таг: придинеси

Стартува субвенционирање на платите. Се очекува раст кај четвртина од...

0
Законот за субвенционирање на придонеси за задолжително социјално осигурување поради покачување на плати е на сила. Овој закон важи за сите вработени во јавниот...