Почетна Тагови провидни маски

Таг: провидни маски

Ова е првата целосно провидна хируршка заштитна маска во светот

0
Како резултат на пандемијата КОВИД-19, здравствените работници имаат проблем со носењето маски кога третираат луѓе кои имаат проблеми со слухот затоа што пациентите не...