Почетна Тагови Програма за самовработување

Таг: Програма за самовработување

„Магични раце“, мал бизнис со големи амбиции кој стартуваше со грант...

0
Зоран Велкоски веќе втора година успешно го води и менаџира салонот за масажа „Магични раце“ во Скопје. Поддржан со грант за самовработување, ова лице...