Почетна Тагови прст

Таг: прст

Дебитна картичка со вграден скенер за отпечаток на прст почнува да...

0
Британската банка Natwest во април ќе почне да тестира нова NFC картичка за плаќање која има вграден сензор за отпечатоци на прст. Картичката ќе...

Hyundai патентираше технологија за отклучување на автомобилите со отпечаток

0
Последните години биометријата целосно го замени класичниот начин на отклучување на телефоните со пин, лозинка, шема и слично. Наместо да внесуваме броeви денес е...

Наместо бурма, пирс со форма на прстен

0
Во светот се појави еден сосема неочекуван тренд, кој зема се поголем замав. Уметноста на дупчење на делови од телото и поставување украси се...