Почетна Тагови ПФЕЕ (GEFF)

Таг: ПФЕЕ (GEFF)

ЕБОР со 8 милиони евра ќе ја поттикне енергетската ефикасност во...

0
ЕБОР започнува со финансирање на домаќинствата преку Програмата за финансирање на енергетска ефикасност (Green energy efficiency financing facility-GEFF), која ќе обезбеди финансирање за подобрувањето...