Почетна Тагови работа и приватен живот

Таг: работа и приватен живот

Холанѓаните имаат најдобар баланс меѓу работата и приватниот живот

0
Холанѓаните имаат најдобар баланс меѓу работата и приватниот живот во светот. Само 1 од 250 вработени работи по 50 или повеќе часа неделно, што...