Почетна Тагови работно местро

Таг: работно местро

Ратоботодавaчите во Јужна Кореја кои ќе дозволат малтретирање на вработени, ќе...

0
Работодавачите во Јужна Кореја кои ќе дозволат матретирање на вработените на работно место ќе завршат во затвор. Земјата воведе нови строги закони за да...