Почетна Тагови разградливост

Таг: разградливост

Lia е биоразградлив тест за бременост направен од тоалетна хартија

0
Околу 1.000 тони пластика од тестови за бременост завршува на депонија секоја година, па токму затоа е време за редизајн и реосмислување на тестовите...