Почетна Тагови регистрација

Таг: регистрација

Една третина од домаќинствата немаат автомобил, пад кај автомобилските кредити

0
Бројот на автомобили во Македонија е во постојан раст, но сепак повеќе од една третина од домаќинствата во Македонија во 2017 година не поседувале...

Отворени регистрациите за учество на Сараево Бизнис Форум 2018

0
Регистрацијата за учесници за 9-тата Меѓународна конференција за бизнис и инвестиции – Сараево Бизнис Форум (СБФ) 2018, која ќе се одржи во Сараево на...

Кина гради полициска станица во која ќе работи само вештачка интелигенција

0
Кина објави дека во еден од своите поголеми градови, Вухан, ќе отвори полициска станица во која ќе работи само вештачка интелигенција. Со ова уште...