Почетна Тагови Стопанска банка АД Скопје

Таг: Стопанска банка АД Скопје

„Вози од срце“ нова кампања на Стопанска банка АД – Скопје

0
Во своите 75 години постоење Стопанска банка АД – Скопје е повеќе од банка и финансиски партнер на компаниите и семејствата во Македонија. Банката...

Стопанска банка станува најголема продажна мрежа за осигурување

0
Во годината кога Стопанска банка АД – Скопје го одбележува својот 75-годишен јубилеј започна банко осигурување во соработка со Кроација Осигурување/Неживот и УНИКА Лајф. Преку...

Стопанска банка АД Скопје ја најави четвртата #ВозиПравоВозиЗдраво ревијална трка

0
На 3 јуни, недела, со старт од 11 часот, ќе се одржи четвртата #ВозиПравоВозиЗдраво ревијална трка во организација на Стопанска банка АД Скопје на...

Стопанска банка и MasterCard ќе го претстават Pepper, интерактивниот хуманоиден робот

0
Стопанска банка АД – Скопје ја најавува утрешната посета на интерактивниот хуманоиден робот Pepper во Скопје, со цел да ги презентира предностита на оваа напредна...