18.5 C
Skopje
четврток, октомври 1, 2020
Почетна Тагови триглав осигурување

Таг: триглав осигурување

Групацијата Триглав пo првото тримесечје ја потврдува најавата за планираната годишна...

Во првите три месеци од 2019-та година Групацијата Триглав фактурираше 317 милиони евра бруто консолидирана премија, што е 8% повеќе во споредба со истиот...

Триглав влегува на македонскиот пазар на дополнително пензиско осигурување

Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав на седницата одржана на 28. 3. 2019г. го потврди ревидираниот годишен извештај на Групацијата Триглав и на матичното друштво...

„Триглав“ советува: Безбедно во зима!

Зимата е омиленото годишно време на многумина. Но, покрај многу возбуда, зимата ни носи и голем број незгоди. Прочитајте кои се основните превентивни мерки...

Повторно потврдена висока бонитетна оцена A за Триглав Осигурување

S&P го оцени Триглав како капитално силна групација со стабилно профитабилно работење Бонитетната агенција S&P Global Ratings (во продолжение S&P) на 7.9.2018 г. на Групацијата...

Триглав осигурување: Раст на премија на сите пазари и во сите...

На полугодишниот резултат влијаеа масовни штетни настани и ниски приноси од финансиски вложувања   Групацијата Триглав, водечка осигурително-финансиска групација во регионот Адриа, во првата половина од...

Триглав советува: На одмор со вашиот миленик

Во текот на изминатиот месец, ви понудивме неколу совети и препораки за тоа како вие да се подготвите за летен одмор, како вашето возило...

Триглав Осигурување обезбеди City Tree за Скопје во партнерство со Еко-свест...

Триглав Осигурување, во партнерство со Еко-свест, како изведувач, и Општина Аеродром, како примател на спонзорство, обезбеди City Tree инсталација за Скопје, која што придонесува кон ублажување на проблемите...

Триглав Осигурување Скопје со раст на премијата во првиот квартал од...

Групацијата Триглав успешно работеше во првото тромесечје од оваа година. Добивката пред оданочување изнесуваше 27,5 милиони евра, што е 8% повеќе од истиот период...

Уникатно на пазарот: Триглав воведе осигурување на автомобилски гуми!

За првпат на македонскиот пазар се појави уникатен осигурителен производ – осигурување на гуми! На средината на март, оваа година, Триглав Осигурување, во ексклузивна соработка...

Триглав Осигурување Скопје со добивка над планираната

Групацијата Триглав во 2017 година работеше профитабилно и согласно стратешките насоки. Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав на седницата одржана на ден 29.03.2018 го потврди...

НАЈПОПУЛАРНИ