Почетна Тагови црн пазар

Таг: црн пазар

Светот ќе снема песок – ресурс кој е побитен и од...

0
Светот наскоро ќе се соочи со недостиг од песок, а паралелно со брзото трошење на песокот се развива и расте црниот пазар на песок....