Почетна Тагови чипирање

Таг: чипирање

Компании во Велика Британија ќе им вградуваат чипови на своите вработени

0
Некои британски компании планираат да ги чипираат своите вработени за да ја зголемат сигурноста и да ги спречат да влегуваат во простории каде што...