Почетна Тагови шеќер

Таг: шеќер

Нучници направија биоразградлива пластика од шеќер и јаглерод диоксид

0
Денес правиме многу повеќе пластичен отпад отколку кога било порано и тој ги загадува океаните и нашата вода за пиење. До 2050 година се...