Почетна Тагови 10 и 50 денари

Таг: 10 и 50 денари

НБРМ претстави како ќе изгледаат новите полимерни банкноти од 10 и...

0
НБРМ го претстави првичниот сликовен приказ на првите полимерни банкноти на Република Македонија, коишто на 15 мај годинава влегуваат во оптек, а се во...