Почетна Тагови 10 секунди

Таг: 10 секунди

Турски научници направија брз тест за корона вирус кој дава резултати...

0
Турски научници направија тест за корона вирус кој ја дијагностицира болеста многу брзо и може да ги замени постојните PCR тестови. Системот наречен Diаgnovir...