Почетна Тагови 16 камери

Таг: 16 камери

Најновиот телефон на LG ќе има 16 камери?!

0
Напредокот кој го направија технолошките компании со камерите на паметните телефони последните години е фантастичен - подобра оптика, повеќе камери, но и напреден софтвер...