Почетна Тагови 3Д модел

Таг: 3Д модел

Германски истражувачи креираа 3Д модел на корона вирусот

0
Корона вирусот е нејасно видлив дури и под најдобрите микроскопи. За да му дадат лице на овој моментално наш непријател истражувачите користат модели. Еден...