Почетна Тагови ARRECIFЕ

Таг: ARRECIFЕ

Овој сплав ја претвора енергијата од брановите во струја

0
Овој пловечки сплав ја претвора енергија од брановите кои го движат и удираат во него во струја. Сплавот го носи името АRRECIFE, a има...