Почетна Тагови CEED Македонија

Таг: CEED Македонија

CEED Македонија организира едукативна програма за менаџери на средно ниво

0
CEED Македонија најави програма за менаџери на средно ниво вработени во бизнис секторот во Република Македонија. Шестдневната едукативна програма, CEED Middle Management, којашто е единствена...

CEED Македонија ќе поддржи три жени претприемачи со годишна стипендија

0
По повод месецот на жената CEED Бизнис клубот ќе поддржи три жени претприемачи со годишна стипендија, односно ќе покрие 90% од целата сума за...

CEED Македонија најави обука за бизнис ангели во соработка со Швајцарскиот...

0
CEED Македонија најави дека ќе се одржи дводневен настан со Арон Браун кој е бизнис ангел од Швајцарскиот клуб на бизнис ангели кој ќе...