Почетна Тагови ChallengerДома

Таг: ChallengerДома

Убава вест: Млади од Македонија креираат мобилна апликација #ChallengerДома

0
#ChallengerДома е мобилна апликација во Македонија која ќе ги потикнува граѓаните да ги почитуваат мерките, а ќе помогне на компаниите да се рестартираат од Ковид-19“...