24 C
Skopje
среда, јули 15, 2020
Почетна Тагови антибиотици

Таг: антибиотици

Катерина Јовановска: со ветеринарен софтвер ја следиме употребата на антибиотици кај...

Новиот софтвер на компанијата „Фенду“ ќе обезбеди поголема евиденција за третманот на животните во ветеринарните амбуланти, особено за употребата на антибиотици и следење на заразните...

Две третини од реките во светот се загадени со антибиотици

Едно големо истражување на реките во светот откри дека од сите 711 места кои што биле тестирани најголем дел се опасно загадени со антибиотици. Истражувањето...

НАЈПОПУЛАРНИ