Почетна Тагови Бен Лекомт

Таг: Бен Лекомт

Професионален пливач планира да го преплива Тихиот Океан за да ја...

0
Постојано слушаме за кризата со пластичниот отпад и најголем дел од луѓето се информирани за големата количина отпад во Тихиот Океан. Сепак, за многумина...