Почетна Тагови влезници

Таг: влезници

Плитвичките езера во Хрватска стануваат еден од најскапите паркови во светот

0
Со поскапувањето на влезниците на 40 евра, Плитвичките Езера во Хрватска стануваат еден од најскапите национални паркови во светот. Управата на паркот го оправдува...

Повеќе од 3.000 Швеѓани имаат вградено чипови кои ги користат наместо...

0
Повеќе од 3.000 Швеѓани во изминатите три години вградија минијатурни чипови под кожата за на тој начин да си олеснат себеси и клучевите и...