Почетна Тагови возрасна граница

Таг: возрасна граница

Од идниот месец сите помлади од 16 години нема да можат...

0
WhatsApp одлучи да ја помести минималната граница за корисниците во Европа за 3 години. Корисниците во Европа моментално мора да имаат најмалку 13 години...