Почетна Тагови Дигитален самит за Западен Балкан

Таг: Дигитален самит за Западен Балкан

Поевтин роаминг за земјите од регионот, најава од Дигиталниот самит за...

0
Намалувањето на цените за роаминг за земјите од регионот денес беше една од најакутелните теми на Дигиталниот самит за Западен Балкан, кој денес и...

Почна Дигиталниот самит за Западен Балкан: дигитална пред политичка интеграција, соработка...

0
Да не се пропуштат можностите од дигитализацијата, кои ќе овозмножат поголемо поврзување на граѓаните и бизнисот во Западен Балкан и со Европската унија, што...

German Cooperation Startup Camp дел од Дигиталниот самит за Западен Балкан

0
На 18 и 19 април во рамки на Дигиталниот самит за Западен Балкан ќе се оддржи German Cooperation Startup Camp каде што во неформална...

Роаминг, дигитални вештини и сајбер безбедност – теми на Дигиталниот саем...

0
На Дигиталниот самит на Западен Балкан кој ќе се одржи следниот месец во Скопје ќе се разговара за драстично намалување на цените на роамингот...