Почетна Тагови митови

Таг: митови

Шест сурови вистини за стартувањето сопствен бизнис кои ретко кој ги...

0
Питер Баскервил, сопственик на 30 различни компании од специјализирана трговија до фаст фуд и угостителство, откри неколку од најголемите митови за поседувањето мал бизнис,...

Да ги разбиеме десетте митови за пасивна куќа

0
Најчесто, кога луѓето го слушаат зборот "Пасивна куќа", добиваат сосема погрешна претстава што е тоа. Дека е куќа! Дека е само за куќи! Тоа...