Почетна Тагови најпребарувани термини

Таг: најпребарувани термини

Што најмногу пребарувале луѓето на Google во 2018 година?

0
Секоја година Google Trends ја објавува својата позната листа „Year in Search“ каде што ги бележи најпопуларните термини кои биле пребарувани на Google во...