Почетна Тагови неуронаука

Таг: неуронаука

Пет ментални навики кои ќе ве направат попаметни

0
Ако направите тест за интелигенција на ученици во основно училиште, кога тие личности ќе бидат постари, на истиот тест ќе ги имаат истите резултати...