Почетна Тагови онлајн платформа

Таг: онлајн платформа

Македонскиот стартап FOEVR за едукација со виртуелна реалност номиниран за World...

0
Македонија има неколку номинирани стартапи за World Innovation Forum кој ќе се одржи во јуни во Швајцарија, а еден од нив е и FOEVR...

Handcrafted:mk им дава шанса на занаетите да прераснат во сериозни бизниси!

0
Handcrafted:mk е платформа која постои веќе некое време во македонскиот онлајн простор и преку која дизајнери и занаетчии можат да ги пласираат своите уникатни...

Светските трендови и дигиталната технологија брзо навлегуваат и на македонскиот осигурителен...

0
Гоце Вангеловски, генерален директор на Кроација осигурување – друштво за неживотно осигурување Скопје, во интервју за Иновативност открива детали за најновата платформа на компанијата,...