Почетна Тагови општина Аеродром

Таг: општина Аеродром

Општина Аеродром бара граѓаните да ги пријавуваат загадувачите

0
Инспекциската служба на Општина Аеродром од 1 ноември го продолжи работното време до 22:00 часот секој работен ден, соопштуваат од Општината. -Инспекторите работат во две...

Општина Аеродром ќе субвенционира печки на пелети

0
Општина Аеродром со 560 000 денари ќе субвенционира печки на пелети за семејствата на територија на општината коишто не се приклучени на градската мрежа...

Општина Аеродром од денес почнува еко-акција за уредување на зелените површини

0
Општина Аеродром денеска почнува голема еко - акција со која се уредуваат јавните зелени површини кои се под нејзина надлежност. Како што стои во соопштението...

УЈП отвора канцеларија за поднесува годишни пријави на данок во Општина...

0
Управата за јавни приходи (УЈП) во периодот од 26 февруари до 16 март, ќе врши прием на годишните даночни пријави за 2017 година во...