Почетна Тагови општина

Таг: општина

Oпштина Ѓорче Петров, локалните граѓански организации и жените претприемачки ќе го...

0
Одржување на основачки состаноци - со меѓуресорната работна група со претставници од општината, институциите и локалните граѓански организации, како и со жените претприемачки Во Салата...

Општина Аеродром доби гео-информациски систем

0
Општина Аеродром ја пушти во употреба веб - апликацијата на Географскиот информациски систем (ГИС), што ги опфаќа сите важечки планови за територијата на општината....