Почетна Тагови паркови

Таг: паркови

ВИДЕО: Овој парк е дизајниран специјално за деца со хендикеп

0
Овој парк е спeцијално дизајниран за деца со хендикеп. Го направи дизајнерката Ширли Ордонио затоа што и било преку глава да оди по парквои...