25 C
Skopje
понеделник, јули 6, 2020
Почетна Inno Tech Club

Inno Tech Club

Kabtel desktop

ЦЕФЕ Македонија и Ино Тех Клуб потпишаа Mеморандум за соработка

Иновативноста и претприемништвото се клучни за секој бизнис ЦЕФЕ Македонија и Ино Тех Клуб потпишаа Mеморандум за соработка. Целта на документот...

НАЈПОПУЛАРНИ