Почетна Тагови Пелагонија

Таг: Пелагонија

Со нови технологии фармерите од Пелагонија ќе станат поконкурентни

0
Денеска, Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем, во соработка со компаниите Здравје Радово, Екошар, Сано и Маранчо ја започна иницијативата за модернизација...