Почетна Тагови полнење

Таг: полнење

Научници од Универзитетот Кембриџ открија материјал за батерии кои ќе се...

0
Тајната на батериите кои се полнат за неколку минути повеќе не е тајна за научници од Универзитетот Кембриџ. Истражувачите открија нова категорија материјали коja...

Во иднина батериите ќе ги полниме ласерски

0
Напредокот на технологијата ни овозможува информациите да ги пренесуваме безжично и тоа на големо растојание. Но, кога е во прашање полнењето на батериите на...

Виена до 2020 година ќе добие 1.000 станици за полнење на...

0
Првите 230 станици треба да бидат поставени до средината на 2018 година. Во секој од 23 округа во Виена ќе се постават по пет...