Почетна Тагови помагање

Таг: помагање

Луѓето кои се грижат за другите чувствуваат помалку болка од тие...

0
Луѓето кои повеќе се грижат за другите и за тоа дали се добри чувствуваат помалку болка отколку тие кои не се толку фини, тврдат...