Почетна Тагови Правен факултет

Таг: Правен факултет

Еуролинк осигурување традиционално додели стипендии за студенти на Правниот факултет во...

0
Четвртта  година по ред Еуролинк осигурување доделува стипендии за студенти на Правниот факултет,, Јустинијан Први’’, во Скопје Еуролинк осигурување додели 20 стипендии на перспективни студенти...