Почетна Тагови природни ресурси

Таг: природни ресурси

Годинава Земјаните ќе ги истрошат годишните природни ресурси на планетата три...

0
Уште една позитивна вест како резултат на пандемијата КОВИД-19. Еколошките отпечатоци на човештвото годинава се помали отколку која било година од почетокот на следењето...

Светски економски форум: Европа од денес живее во еколошки долг

0
Според најновиот извештај на Светскиот економкси форум, „Ден на еколошкиот долг на ЕУ: Живот над границите на природата“, од денес, 10 мај, Европејците ќе...