Почетна Тагови Пробиштип

Таг: Пробиштип

Во Пробиштип ќе се произведува органско ѓубриво преку заеднички проект со...

0
Преку заеднички проект за третирање на комуналниот отпад, општина Пробиштип заедно со Катерини од Грција и Jернисоj од Кипар се трите пилот општини кои...