Почетна Тагови работен век

Таг: работен век

Евростат: Македонските граѓани работат во просек 31,5 години

0
Македонските граѓани работат во просек 31,5 години за време на нивниот живот, според истражувањето на Евростат за 2019 година. Минатата година нашата земја била...

Работниот век во ЕУ е се подолг

0
За 2019 година се очекува дека просечното траење на работниот век на популацијата на Европската унија постара од 15 години бил 39,5 години,...