17.1 C
Skopje
сабота, јуни 6, 2020
Почетна Тагови Сеавус Акцелератор

Таг: Сеавус Акцелератор

Oтворен повик во Сеавус Акцелератор: Шанса за инвестиција од 30.000 евра!

Сеавус Акцелераторот по успешната прва акцелераторска програма, во која активно учествуваа 10 стартапи од кои 5 влегоа во процес на преговори за...

Нов повик на Сеавус Aкцелераторот за поддршка на стартап бизниси

Со нова подобрена и унапредена акцелераторска програма, отворен е вториот повик на Сеавус Акцелераторот наменет за стратап бизнисите од Македонија.

Отворен е повикот за стартап бизниси на Сеавус Акцелераторот

Денес и официјално е отворен повикот на Сеавус Акцелераторот, проект помогнат од страна на Фондот за иновации и технолошки развој со кој се повикуваат...

НАЈПОПУЛАРНИ