Почетна Тагови сертификат

Таг: сертификат

ФИТР станува првата сертифицирана државна институција со ИСО 37001:2017, Стандард за...

0
Фондот за иновации и технолошки развој го имплементираше ISO 37001:2017, со што станува првата државна институција сертифицирана со меѓународниот Стандард за спречување на корупција....

До крајот на годината 46 домашни компании ќе добијат сертификати „фер...

0
До крајот на годинава 46 домашни компании ќе добијат сертификат „фер со потрошувачот" како вид гаранција дека постапуваат чесно со купувачите или корисниците на...

Уште три уреди на Motorola добија Android Enterprise Recommended сертификат

0
Moto g6, moto g6 play и moto z3 play веќе се дел од Android Enterprise Recommended (AER). AER е водечка програма на Google која...

Се воведува сертификат „Фер со потрошувачите“, бесплатно ќе го добијат 46...

0
Подобрување на односот производител-потрошувач, зголемување на довербата меѓу двете страни и поголема конкурентност на компаниите на домашниот и на странскиот пазар се придобивките од...

Платинум статус за Скопје Мериот Хотел

0
Скопје Мериот Хотел го доби сертификатот за платинум статус во однос на грижата и придонесување кон благосостојбата за своите вработени и соработници. Сертификатот и...

Адора инженеринг се закити со сертификат „Коректна фирма“

0
Адора инженеринг доби сертификат „Коректна фирма“ за беспрекорна репутација и одлична етаблираност во бизнисот, како и за коректно спроведување на обврските кон клиентите и...