14 C
Skopje
вторник, јули 14, 2020
Почетна Тагови соработка

Таг: соработка

Oпштина Ѓорче Петров, локалните граѓански организации и жените претприемачки ќе го...

Одржување на основачки состаноци - со меѓуресорната работна група со претставници од општината, институциите и локалните граѓански организации, како и со жените претприемачки Во Салата...

Tip of the Week – Надворешни соработници

„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...

Почна Дигиталниот самит за Западен Балкан: дигитална пред политичка интеграција, соработка...

Да не се пропуштат можностите од дигитализацијата, кои ќе овозмножат поголемо поврзување на граѓаните и бизнисот во Западен Балкан и со Европската унија, што...

Македонија, Србија и Црна Гора со заедничка туристичка понуда „Патот на...

На 19-от Меѓународен саем за туризам и активен одмор во Ниш меѓу 130 излагачи и гости од Србија, Црна Гора, Бугарија, БиХ, Грција застапена...

ФЕИТ ќе соработува со Институтот за нуклеарни науки „Винча“ од Белград

Факултетот за електротехника и информациски технологии ќе соработува со Институтот за нуклеарни науки „Винча“ од Белград, Србија Со потпишување на Меморандумот за соработка, од Факултетот...

Македонска филхармонија и Тиквеш: Спој на префинета музика и врвно вино

Директорот на Македонската филхармонија, Виктор Илиески, денеска соопшти дека културната институција и винарската визба Тиквеш ја официјализираат соработката мотивирани и иницирани од континуираниот стремеж...

Можностите за соработка со Зелениот климатски фонд претставени денес во Скопје

Повеќе од 100 експерти, практичари и носители на одлуки од земјата и регионот, кои работат на полето на климатските промени, животната средина и одржливиот...

Фондот за Западен Балкан започна со работа!

Секретаријатот на Фондот за Западен Балкан денеска и офиицијално го претстави персоналот, завршен по процесот на евалуација и селекција и со тоа го најави...

НАЈПОПУЛАРНИ